TRANSFER

Incheckningen sker på tävlingskansliet i Valhalla Sporthall, adress Valhallagatan 3.

Transfer från Göteborgs Tågcentral till Valhalla incheckning
Under onsdagen den 24 maj från kl 16:00-23:00 kommer det att finnas en GBF buss som kör från Centralstationen (framför Post Hotel) till Valhalla Sporthall, observera att det inte finns någon tidtabell, bussen avgår med jämna mellanrum.

Transfer från Valhalla incheckning till logiskolor
Klockan 18:30 – efter incheckningen – finns transfer från Valhalla till logiskolan med slingbussen bussen avgår så snart den är fylld. Väl framme vid er logiskola möts ni av en logivärd som går igenom säkerhets- och ordningsföreskrifter med er. Vi har tillgång till skolorna från kl 19.00.

Transfer från Landvetter Flygplats
Under onsdagen 9/5 (från kl 12.00) och torsdag förmiddag 10/5 (fram till kl 10.00) finns det möjlighet att boka transfer från Landvetter till Valhalla incheckning. Viktigt att meddela i anmälan att ni önskar Transfer från Landvetter. Transfer kan endast bokas för minimum 10 personer per grupp. Transfer från Landvetter sker endast för de som har bokat detta.
Basketfestival har INGEN transfer under söndagen från Göteborg till Landvetter. Lagen hänvisas till Flygbussen https://www.flygbussarna.se/landvetter.

Incheckningen är öppen 15:00-23:00

Lycka till i turneringen!

Kommentarer

Scandic 2win