NÄR NI KOMMER FRAM...

Välkomna till Göteborg!

Incheckningen sker på tävlingskansliet i Valhalla Sporthall, adress Valhallagatan 3.


Slingelbussen kör från Centralstationen (Nils Ericssons platsen). Det finns informationstavlor inne på station där det står vilken gate bussen går ifrån) till Valhalla Sporthall, observera att det inte finns någon tidtabell, bussen avgår med jämna mellanrum från kl 16:30 onsdagen.

Vid incheckning så får ni en välkomstpåse med bl a cupkorten. Ifall ni har kvarstående betalning så betalar ni den där och då. Det finns möjlighet att betala både kontant eller med kort.

Efter incheckningen kör slingelbussen till logiskolorna. Bussen avgår med jämna mellanrum från Valhalla Sporthall. Väl framme vid er logiskola möts ni av en logivärd som går igenom säkerhets- och ordningsföreskrifter med er.

Om ni bor på ett av Scandic hotellen har ni möjlighet att göra er turnerings check-in på hotellet när ni kommer. Detta går endast onsdag eftermiddag mellan kl 17.00-21.00 och om all betalning är gjord. En värd på plats som checkar in er i turnerningen. Viktigt att ni, senast 15 maj, skriver i er registrering att ni vill checka-in i turneringen på hotellet.

Incheckningen är öppen 17:00-23:00

Lycka till i turneringen!

Scandic 2win Basketshop.se Klotterjägarna Liseberg Goteborg&co