Anmälan

ANMÄLAN ÖPPNAR 15/10
Vi har fokus på att Göteborg Basketball Festival 2022 kommer att spelas som vanligt. Anmälan till Festivalen 2022 öppnar 15e oktober 2021.

BOENDE
Vi planerar för att kunna erbjuda er hårdförläggning i skolsal. Pris för deltagarkort inklusive skolboende, 10 måltider och västtrafik är 1 350 kr. Vad gäller Liseberg så vet vi ännu inte hur det blir för 2022. Naturligtvis är det helt OK att avboka sin anmälan med återbetalning av anmälningsavgiften exklusive adminkostnad på 50 kr fram till 2022-02-28 om vi inte kommer kunna erbjuda er boende på skola.

Vi har även bokat upp fler hotellbäddar på centralt belägna hotell i Göteborg. Men det är begränsat med platser, så ju tidigare ni bokar desto större chans är det att ni får ett boende. Pris för deltagarkort är 980 kr – måltider och västtrafik. Se hotellpriser på vår hemsida. Vi kommer även ha möjlighet att erbjuda boende på vandrarhem. Mer information kommer.

SPEL
Vi erbjuder spel i åldrarna 11 år och upp till senior. EB-spel i grupperna U11 och U12. Ungdomsgrupperna U13-19 och senior i 20+ och 40+. Varje lag får max innehålla 12 spelare och 2 ledare. Vi kommer spela i ca 35 hallar runt om i Göteborg.

Kioskverksamhet kommer eventuellt kunna erbjudas i anslutning till spelhallarna med swish-betalning.

LIVESÄNDNING
Alla matcher kommer att livesändas via Solidsport. Här kommer man kunna köpa ett abonnemang för att se samtliga matcher i turneringen eller bara köpa enstaka matcher om man hellre önskar det. Mer information avseende detta kommer närmare turneringsdatum.

MAT
För boende på skola erbjuder vi frukost, lunch och middag i skolmatsalar.

ÖVRIGT
Endast symptomfria personer får befinna sig i hallarna där turneringen genomförs. Ansvariga ledare för respektive lag ska säkerställa att alla i det egna laget har utfört självskattning före ankomst till anläggningen. Löpande följer vi utvecklingen kring Covid-19 och skulle det komma nya direktiv som innebär ändringar för oss så kommer vi informera er omgående.

Vi som är ansvariga, samt alla som är med och arbetar kring Göteborg Basketball Festival kommer göra vårt yttersta, för att ni skall få en så bra kristihimmelfärdshelg som möjligt. Välkomna till Göteborg Basketball Festival 2022

Anmäl ert lag

Klicka här för att anmäla lag

Redigera din anmälan

För både lag och domare

Se anmälda lag

Klicka här för att se anmälda lag


Uppdaterades senast 2021-10-14