Incheckningen sker på tävlingskansliet i GOTHIA ARENA, Ängåsvallen 20, Västra Frölunda

Transfer från Göteborgs Tågcentral till Gothia arena incheckning

Onsdagen 17:e maj - kl. 16:30-23:00.

Ni som anländer med tåg till Göteborgs Centralstation. Ni finner slingbussen på Nils Ericssons Terminalen bussterminal, Gate nr 25. Slingbussen kör från Nils Ericssons Terminalen till In-check Gothia Arena. Observera att det inte finns någon tidtabell, bussen avgår med jämna mellanrum kl. 16:30-23:00.

Transfer från Gothia Arena incheckning till logiskolor

Klockan 18:30 – efter incheckningen – finns transfer från Gothia Arena till logiskolan med slingbuss. Bussen avgår så snart den är fylld. Väl framme vid er logiskola möts ni av en logivärd som går igenom säkerhets- och ordningsföreskrifter med er. Vi har tillgång till skolorna från kl. 19:00.

Transfer från Landvetter Flygplats

Under onsdagen 17/5 (från kl. 12:00) ordnar vi med transfer från Landvetter. Viktigt att meddela i anmälan att ni önskar Transfer från Landvetter senast den 1/4. Transfer kan endast bokas för minimum 10 personer per grupp och för de som har köpt cupkort.

Basketfestival har INGEN transfer under söndagen från Göteborg till Landvetter. Lagen hänvisas till Flygbussen https://www.flygbussarna.se/landvetter .

Incheckningen är öppen 15:00-22:00

Lycka till i turneringen!