Matsal och Meny

Vi hälsar vår nya matleverantör Venue Event Catering välkommen!

Lunch och Middag serveras i följande matsalar
 – Hvitfeldska Norra, Katrinelundsgymnasiet och Burgården

Endast frukost serveras i följande matsalar – Nordhemsskolan, Karl Johansskolan, Frölundaskolan och Kålltorp

OBERSERVA (vid anmälan om specialmat) – lunch och middags måltiderna serveras EJ fläsk, skaldjur eller nötter.

Torsdag, Fredag, Lördag
FRUKOST – 07.00-09.30
LUNCH – 10.30-15.30
MIDDAG – 16.30- 21.00

Söndag
FRUKOST – 07.00-10.30

Frukostmeny
Mjölk, filmjölk, flingor/müsli, äpplemos /sylt, skivat mörkt & vitt bröd, knäckebröd, marmelad, kalkonpålägg, skinkpålägg, skivad ost, paprika, gurka, juice, te & kaffe

 

Detta gör GBF för att minska risken för smitta.

Följer myndigheters råd och bedömningar. Håller oss uppdaterade gällande riktlinjerna.
Information om vad som gäller i matsalen kommer att finnas uppsatta.

 

  • Placerar ut handsprit där det inte finns tillgång till tvål och vatten innan man går in i matsalen.
  • Man kommer lagvis och äter.
  • Undviker att flera samlas. Vid kö väntar lagen utomhus. GBF personal sköter kreditering till matsalen.
  • Matsalen ommöbleras så att man sitter lagvis och avstånd hålls till övriga ätande. Detta medför förre sittplatser men mer utrymme för att undvika trängsel.
  • Uppmärkning av golvet så rätt avstånd hålls vid serveringen
  • GBF personal delar ut tallrik och bestick
  • Har en mindre mängd mat och sallad framme så nytt hela tiden ställs fram
  • Byter serveringsbestick ofta

Vid hämtning av färdigpackade matlådor hämtas dessa ut på särskild markerad plats och av 1–2 representanter från laget.
Rengöring av alla ytor i matsalen sker kontinuerligt.
Alla gäster kan ta av både varm och kall mat i en bufféservering. Folkhälsomyndighetens krav uppfylls se livsmedelsverkets webbplats
GBF personal som arbetar är friska, viktigt att tänka på smittspridningen är man sjuk stannar man hemma. Tvättar händer ofta. Bra hygien.

 

Se separat meny för lunch och middag


Uppdaterades senast 2020-10-06