När ni kommer fram...

Välkomna till Göteborg!

Incheckning

Onsdag 25/5 – från kl. 15.00 – Gothia Arena, Ängåsvallen, 421 47 Västra Frölunda
Torsdag 26/6 – Tävlingskansliet i Valhalla Sporthall, adress Valhallagatan 3

Vid incheckning så får ni en välkomstpåse. Ifall ni har kvarstående betalning så betalar ni den där och då. Det finns möjlighet att betala både kontant, swish eller med kort. Incheckningen är öppen till 23:00

Transport

Slingelbussen kör från Centralstationen (Nils Ericssons platsen) från Gate TBA till Valhalla Sporthall och Gothia Arena, observera att det inte finns någon tidtabell, bussen avgår med jämna mellanrum från kl 16:30 onsdagen. Ändringar kan ske men kommer annonseras i god tid.

Från kl 18.30 kör slingelbussen till logiskolorna. Bussen avgår med jämna mellanrum från Valhalla Sporthall. Väl framme vid er logiskola möts ni av en logivärd som går igenom säkerhets- och ordningsföreskrifter med er.

Om ni bor på ett av Scandic hotellen har ni möjlighet att göra er turnerings check-in på hotellet när ni kommer. Detta går endast om ni anländer onsdag eftermiddag mellan kl 17.00-23.00 och om all betalning är gjord. Viktigt att ni, senast 1 maj, skriver i er registrering att ni vill checka-in i turneringen på hotellet.

Lycka till i turneringen!


Uppdaterades senast 2022-04-05