TRANSFER

Incheckningen sker på tävlingskansliet i Valhalla Sporthall, adress Valhallagatan 3.

Transfer från Göteborgs Tågcentral till Valhalla incheckning
Onsdagen 29:e maj - 16:30-23:00.
Ni som anländer med tåg till Göteborgs Centralstation. Ni finner slingbussen på Nils Ericssons Terminalen bussterminal, Gate nr 26. Slingbussen kör från Nils Ericssons Terminalen till Tävlingskansliet, Valhalla Sporthall. Observera att det inte finns någon tidtabell, bussen avgår med jämna mellanrum kl 16:30-23:00.

Transfer från Valhalla incheckning till logiskolor
Klockan 18:30 – efter incheckningen – finns transfer från Valhalla till logiskolan med slingbuss. Bussen avgår så snart den är fylld. Väl framme vid er logiskola möts ni av en logivärd som går igenom säkerhets- och ordningsföreskrifter med er. Vi har tillgång till skolorna från kl 19.00.

Transfer från Landvetter Flygplats
Under onsdagen 29/5 (från kl 12.00) ordnar vi med transfer från Landvetter. Viktigt att meddela i anmälan att ni önskar Transfer från Landvetter senast den 15/4. Transfer kan endast bokas för minimum 10 personer per grupp och för de som har köpt cupkort. Transfer från Landvetter sker endast för de som har bokat detta.
Basketfestival har INGEN transfer under söndagen från Göteborg till Landvetter. Lagen hänvisas till Flygbussen https://www.flygbussarna.se/landvetter.

Incheckningen är öppen 15:00-23:00

Lycka till i turneringen!
Scandic 2win Klotterjägarna Liseberg Goteborg&co