Transfer och resor till logiskolor vid digital  incheckning
Nytt för 2024 är att vi introducerar digital in-checkning. På så sätt kan de lag som gör det åka direkt till sin logi utan att behöva åka förbi Gothia Arena. För er som checkat in digitalt fungerar det digitala Cup-Passet i lokaltrafik och ni kan ta er till er logiskola lagom till 19.00. Väl framme vid er logiskola möts ni av en logivärd som går igenom säkerhets- och ordningsföreskrifter med er. Vi har tillgång till skolorna från kl. 19:00.

Transfer från Göteborgs Tågcentral till Gothia arena
Onsdagen 8:e maj - kl. 16:30-23:00.
Ni som behöver checka in på Gothia Arena och anländer med tåg till Göteborgs Centralstation. Ni finner slingbussen på Nils Ericssons Terminalen bussterminal, Gate nr 25. Slingbussen kör från Nils Ericssons Terminalen till In-check Gothia Arena. Observera att det inte finns någon tidtabell, bussen avgår med jämna mellanrum kl. 16:30-23:00. Ni behöver boka transfer senast 21 mars i er anmälan.

Transfer från Gothia Arena till logiskolor
Klockan 18:30 finns transfer från Gothia Arena till logiskolan med slingbuss. Bussen avgår så snart den är fylld. Väl framme vid er logiskola möts ni av en logivärd som går igenom säkerhets- och ordningsföreskrifter med er. Vi har tillgång till skolorna från kl. 19:00.

Transfer från Landvetter Flygplats
Under onsdagen 8 maj (från kl. 12:00) ordnar vi med transfer från Landvetter. Viktigt att meddela i anmälan att ni önskar Transfer från Landvetter senast den 21 mars. Transfer kan endast bokas för minimum 10 personer per grupp och för de som har köpt Cup-Pass.

Basketfestival har INGEN transfer under söndagen från Göteborg till Landvetter. Lagen hänvisas till Flygbussen https://www.flygbussarna.se/landvetter .

Lycka till i turneringen!