Göteborg Basketball Festival är fullbokat och likaså superdealen med Scandic. Från och med nu rekommenderar vi att ni föreningar som behöver max 4 rum bokar dessa på Scandic hemsida. På så sätt kommer ni få tillgång till 15% rabatt på de rum som finns kvar för superdealen.

Gå in på www.scandichotels.se 
Välj Göteborg, de datum ni vill bo och skriver in bokningskoden GBGB.
Nu får ni upp de hotell som har rum kvar och koden ger 15% rabatt.
Rummen som bokas med denna kod är om och avbokningsbar fram till 18.00 på ankomstdagen.  De kan alltså boka upp till 4 rum åt gången.

Scandic erbjuder även Sportmeny senior och junior (upp till 14 år) för lagen inklusive en varmrätt, sallad, smör, bröd och måltidsdryck på alla hotellen. Priset är 199 SEK/person över 13 år och 169 SEK under 13 år  (ej inkluderat i Cup-Pass). Scandic erbjuder även take-away refreshment från 70 kr / person och kvällsmat från 75 kr / person. Detta måste förbeställas senast 2 veckor före ankomst. 


Boka boende
Lagen behöver boka antal Cup-Pass B för att bo på hotell, senast 18 februari och betalning ska vara oss till handa senast 7 april. Vi har ca 1200 hotellboenden och dessa tar slut snabbt - först till kvarn gäller.  

Välkomna med er bokning!